Back to All Events

KOMMUUN JA ASJAD: ROBERT RANDMA

Indiviidina eksisteerime suurema koosluse osana ning igasugune kokkupuude grupi või teise inimesega on infovahetus. Töötoa käigus uurime mitteverbaalseid infovahetusviise puudutades teemasid nagu iha, teadlikkus, isiklikud piirid ja nende tunnetamine. Me eksperimenteerime enese ja partnerite naha tunnetamisega, uurides, kus on meie piirid kontakti loomisel välismaailmaga. Sealt edasi liigume dünaamilisse grupitunnetusse ning eksperimenteerime rollidega ning tunnustamisega. Läbi vaatemänguliste ettevõtmiste anname osalejale võimaluse tunnetada lisaks välistele piiridele ka oma sisemisi piiranguid, mis hoiavad meid tagasi teatud rollide etendamisest.

 

TÖÖTOAS OSALEMISEL PEAD ARVESTAMA: ALASTUS, EMOTSIONAALNE HAAVATUS, INTIIMNE EMOTSIONAALNE KONTAKT TEISE OSALEJAGA, FÜÜSILINE KONTAKT

Later Event: February 2
ROBERT: CATLOVERS